




Historie malé usedlosti sahající do roku 1764 znovuzrozená v roce 1934. Maso, salámy a těstoviny Cascina Stella respektují staletou tradici a vznikají s láskou k regionu a odkazu předchozích generací.
Nezaměnitelné, autentické chutě typické pro okolí Asti a Piemont jako takový. Z otce na syna po staletí předávané výrobní postupy, vědomosti a úspěchy jsou hlavními pilíři dnešní kultury firmy Cascina Stella.
Všechny potraviny Cascina Stella jsou s tímto odkazem vyráběné. Od přirozené stravy zvířat, přes způsob chovu na volných pastvinách, až po porážku, kdy jej pěšky doprovází pastevec a netrpí žádným stresem. Tato láska, úcta a pokora je vtisknuta do každého produktu. Salámy pro oblast typické jsou často fermentovány ve špičkovém Barolu nebo Barbeře d´Asti, která ještě umocní chuťový požitek. Používání výhradně místních přísad a koření je samozřejmostí. Pouze v oblasti Asti vyráběná pasta s názvem Tajarin (nejblíže k úzkým tagliatele) je z vlastního obilí, mlýna i vajec a v tradičním pojetí s máslem a čerstvou šalvějí chutná nadpozemsky.
V Čechách exkluzivně nabízíme jejich nasazení a vášeň pro to, co dělají všem těm, kteří hledají tradiční, ke zvířatům pokornou výrobu a nefalšovanou, autentickou chuť.