




V Bordeaux by se jednalo o zástupce garážových vinařství. Rozlohou malé, ale intenzivní svou péčí o hrozny do posledního detailu, tradiční, organické postupy. Malé množství keřů na hektar (6000) a nízké výnosy dávají všechnu sílu země a rostliny do několika málo bobulí.
Přesně jak si ho jeho majitelé Marco s Barbarou vysnili, když kupovali usedlost v Bolgheri, kde si chtěli potvrdit, že bez lásky a vášně lze vyrobit dobré, nikoliv ale výjimečné víno.
Merlot, Cabernet Franc a Petit Verdot jsou červené odrůdy, ze kterých scelují své Bolgheri Superiore, Bolgheri Rosso DOC a Toscana IGT. Milovníci hedvábné třísloviny a rozmanité zemitosti si přijdou díky sázce na Merlot, jako nosnou odrůdu, na své.
V žádném jejich víně není 100 % Merlot, ale vždy mu dělá společnost Cabernet Franc případně i Petit Verdot. Jako jedni z mála nemají pro Bordeaux blend vína vysázen Cabernet Sauvignon.
Produkci vín již tradičně doplňuje výroba extra vergine olivového oleje z odrůd Frantoio, Moraiolo a Leccino a netradičně i balsamica v kvalitě IGT, které má svou domovinu v regionu Marché, odkud Marco s Barbarou pocházejí.